Siden 2016 Glassfiberstamp.no har levert mange badestamper og badstuer over hele Norge. Vi kan tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser. Vi holder produksjonen i egen regi for å spare penger, og vi selger direkte til deg uten ekstra mellommennskostnader. Vi har også egen transport som kan levere direkte til hytter på fjellet. Vi kan tilby rask service og reservedeler fra vårt lager på Kjeller.

Vi har alle forskjellig smak, men ogsåvi verdsetter alle en god tid når vi kan slappe av og nyte hvert øyeblikk av det alene eller i det elskede selskap.

Glassfiberstamp.no fant en løsning for å tilby annerledes pakker med mulig tilleggsutstyr til bestille de beste badestamper som passer kundenes ønsker.

Med konstant forbedring og det beste materialer for produksjon setter vi en høy standard for hver og hver solgte vare. Glassfiberstamp.no er stolt av en filosofi som ikke aksepterer noen kompromisser på kvalitet.

Som grossist av badstuer og boblebad, vi er veldig klare på at vår kjerneverdi er å lage våre kunder er fullt fornøyd med det endelige resultatet og priser.

Produksjonsprosessen krever mye håndarbeid, så vi legger spesiell vekt på hver detalj i løpet av produksjon av badestamper og badstuer. Flid og omhyggelighet tillater oss å lage produkter som tjener kunder i lang tid og gir de beste følelsene. 

glassfiberstam badestamper

KOMMUNIKASJON
Vi er stolte av vår fagperson
salg og kundestøtte team. Dine telefonsamtaler og e-post vil bli besvart umiddelbart og med stor kunnskap om produktet.

GARANTI
Vi gir 5 års garanti med
reparasjonsservice. Hvis
du bruker våre produkter
du kan være sikker på alle
garantiproblemer løses uten å sløse din tid og ressurser.

KVALITET
Siden vi tilbyr 5 års garanti og reparasjoner, hvert produkt betyr en reise å fikse det. Det ønsker vi å unngå, så kvalitet er en topp
prioritet. Vi undersøk hver sak, lær fra feil og konstant forbedre. Våre produkter er laget med stort fokus på kvalitet og enkel,
men pålitelig design.

PÅLITELIG FORSYNING
Vi holder mye materiale inne lager for å unngå mangel og forsinkede leveranser. Vi har
rask produksjon og levering
vilkår selv i høysesongen.

LEVERANSE
Badestamper og badstuer er
ganske et spesielt produkt å
levere. Vi har egen transport og kan tilby fleksibel levering over
hele Norge.

KONKURRANSEDYKTIGE
PRISER
Alt det ovennevnte er
meningsløst hvis prisene ikke slår konkurrentene. Levering mange
badestamper og badstuer kan vi bruke en skala til vår fordel. Vi kan tilby de beste prisene i markedet
uten å gå på akkord med kvaliteten.